Slicy, Tocator multifunctional 7 in 1 pentru legume si fructe

47 comentarii
evaluare 4,4/5,0

129,00 lei(-21%)

Alegeți cantitatea:

1x 129,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 110,00 lei/ set Economisiți 38,00 lei
Cel mai bun preț
3x 97,00 lei/ set Economisiți 96,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 8 oameni vizionează în prezent acest produs
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă

Un tocător, un feliator, un raclet și un storcător, toate într-unul singur!

Pregătire rapidă și ușoară a meselor sănătoase și echilibrate!

Tocatorul de alimente este sigur de utilizat.

Cele mai noi comentarii ale clienților noștri:

Elena V. 53 min ·
Un tocător foarte util. Pot tăia în cuburi, cercuri, fâșii, etc. Este minunat! Comment's image
Comentariu Distribuiți
(14)
Mariana C. 16 min ·
lame foarte ascuțite Comment's image
Comentariu Distribuiți
(13)
Florian D. 48 min ·
Calitate superioară! Comment's image
Comentariu Distribuiți
(9)

Informații suplimentare

  • 1x capac, 1x vas adânc, 1x strecurătoare, 7x lame (forme diferite), 1x instrument de tăiere sigur, 1x perie de curățare

  • Așezați capacul pe recipient. Așezați orice lamă (rectangulară) pe capac, în locul rezervat pentru lame. Începeți să radeți/tăiați alimentele mutându-le spre stânga sau spre dreapta. Puteți utiliza instrumentul de tăiere sigur. Dacă utilizați o lamă în formă de pătrat (cu pătrate), ridicați partea superioară a capacului, așezați alimentele pe lamă și apăsați ferm capacul pe alimente.

  • Fiți atenți când schimbați și curățați lamele, deoarece sunt extrem de ascuțite. Nu recomandăm spălarea în mașina de spălat vase.

  • oțel inoxidabil, plastic ABS

  • 32,2 x 11,3 x 11,3 cm

Coletele sunt livrate de serviciul de curierat GLS la adresa menționată de dumneavoastră la efectuare comenzii. Când coletul dumneavoastră este preluat de serviciul de curierat, veți primi o notificare la adresa dumneavoastră de e-mail cu numărul de colet și un link unde puteți schimba adresa de livrare, dacă este necesar. Înainte de livrare veți fi notificat printr-un SMS, iar apoi curierul vă va contacta telefonic. Livrările se fac doar în zilele lucrătoare, de obicei în prima parte a zilei. Dacă în momentul livrării nu sunteți la adresa indicată, curierul va reîncerca livrarea în următoarele zile lucrătoare. Pentru informații suplimentare despre comanda dumneavoastră ne puteți scrie la: [email protected].

Toate produsele comandate pot fi returnate sau înlocuite în termen de 14 zile de la primire. Dacă produsul comandat a ajuns deteriorat, nu functionează, sau întâmpinați alte probleme, vă rugăm să ne scrieți la [email protected]. Vom înlocui produsul în cel mai scurt timp, sau vom rambursa prețul de achiziție. Toate acestea pentru a oferi o garanție completă pentru satisfacția clienților noștri.