Banner image

WebStar, Cameră web full HD

O alegere excelentă pentru întâlniri online, conferințe și învățământ la distanță! Microfon încorporat și rezoluție full HD!

Plata la livrare

Actualmente, produsul cu cele mai bune vânzări!

Dispozitivul esențial pentru munca de acasă sau învățământul la distanță

În aceste momente când suntem nevoiți să lucrăm de acasă, când învățământul este la distanță, când suntem nevoiți să stăm departe de cei dragi, camera web este necesară! WebStar îți oferă tot ce ai nevoie pentru business, sau home use, cu microfon premium încorporat și o rezoluție full HD!

 • Întâlniri și învățământ la distanță full HD

  WebStar vă oferă rezoluție full HD și culori reale cu 12.0M pixeli! Asigurați transmisie perfectă a imaginii și sunetului în timpul întâlnirilor online sau învățării la distanță!

 • Unghi de înregistrare perfect

  Vă permite să rotiți camera la 3600 și să setați un unghi de până la 300 pe verticală. WebStar este echipată cu lentile optice profesionale, cu un sistem automat de corecție culoare și balans de alb, pentru o imagine perfectă!

 • Microfon încorporat

  Un microfon de calitate cu funcție de anulare a zgomotului ambiental, ce va permite ca vocea dumneavoastră să fie clară și distinctă la o distanță de până la 10 metri! Spune adio zgomotelor enervante și sunetelor ambientale!

 • Ușor de folosit

  Pur și simplu conectați cablul USB în portul USB al computerului, și camera este gata de folosit! WebStar este potrivită atât pentru laptopuri cât și pentru desktopuri și funcționează pe toate sistemele de operare!

Camera web perfectă pentru business și home use

Camera WebStar, care vă permite să realizați înregistrări full HD, îi va satisface chiar și pe cei mai pretențioși clienți, oferind înregistrări video și sunet de înaltă calitate, fără zgomote de fundal!

Echipament necesar image

Echipament necesar

Pentru toți utilizatorii de aplicații precum: Skype, WeChat, Zoom și lecții online!

Cameră web universală image

Cameră web universală

Potrivită atât pentru laptopuri cât și pentru desktopuri, funcționează cu toate sistemele de operare!

Design de calitate image

Design de calitate

Lentile de calitate profesională, 12.0M pixeli, microfon de calitate încorporat!

WebStar, cameră web full HD cu microfon încorporat

19 comentarii
evaluare 5,0/5,0

Prețul inițial a fost: 169,00 lei.Prețul curent este: 120,00 lei.(-29%)

Alegeți cantitatea:

1x 120,00 lei/ set
Cel mai popular
2x 102,00 lei/ set Economisiți 36,00 lei
Cel mai bun preț
3x 90,00 lei/ set Economisiți 90,00 lei
Opțiunea de returnare sau rambursare în 14 zile 6 oameni vizionează în prezent acest produs

În aceste momente când suntem nevoiți să lucrăm de acasă, când învățământul este la distanță, când suntem nevoiți să stăm departe de cei dragi, camera web este necesară! WebStar îți oferă tot ce ai nevoie pentru business, sau home use, cu microfon premium încorporat și o rezoluție full HD!

 • Rezoluție full HD, 12.0M pixeli
 • Microfon încorporat, sunet de bună calitate
 • Conectare simplă cu cablu USB
 • Funcționează cu toate sistemele de operare
 • Rotație la 3600
 • Posibilitate de ajustare unghi deschidere pâna la 300
 • Pachetul include: 1x WebStar
Return advantage icon Livrare din depozitul UE
Satisfaction advantage icon Satisfacție garantată
Delivery advantage icon Livrare trasabilă

Specificații

 • Pachetul include:
  1x WebStar
 • Greutate:
  63g
Citește mai mult
Sebastian D. 54 min ·
Sunt foarte mulțumit de această cameră web, imagine și sunet de foarte bună calitate. Am comandat una și pentru părinții mei, pentru a putea să ne auzim și să ne vedem în variantă remote.
Comentariu Distribuiți
(14)
Alexandra N. 31 min ·
O folosesc pentru întâlnirile business. Chiar și atunci când prezint notițele mele imaginea este foarte clară. Este foarte bună. O recomand!
Comentariu Distribuiți
(5)
Maria F. 23 min ·
Avem un club de carte și este foarte dificil să ne întâlnim în aceste condiții actuale. Folosim întâlnirile virtuale, iar această cameră web ne ajută foarte mult! Imaginea și sunetul sunt foarte bune.
Comentariu Distribuiți
(9)
Adina A. 48 min ·
Sunt profesor și încă din această vară facem lecții online. Camerele pe care le foloseam nu erau calitative, elevii nu vedeau notițele mele. Am decis să cumpăr această cameră și sunt foarte impresionată de calitatea imaginii! Este foarte bună, mai ales că nu mai este nevoie să port un microfon extra!
Comentariu Distribuiți
(8)
Elena V. 43 min ·
Am cumpărat această cameră pentru băiatul meu pentru lecțile online. Este foarte încântat pentru că el are cea mai bună imagine și cel mai bun sunet dintre toți colegii. De asemenea o folosește la jocuri online. Este minunată. O recomand tuturor părinților!
Comentariu Distribuiți
(9)
Dumitru P. 21 min ·
Fica mea are ore suplimentare de matematică. Din cauza situații actuale a fost nevoie să facă aceste lecții online. Camera web pe care o foloseam era inutilă. Profesorul nu putea vedea nici o notiță, de asemenea fica mea. De când am achiziționat această cameră web totul este altfel. Imagine foarte clară, sunet bun, face toți banii! O recomand tuturor!
Comentariu Distribuiți
(9)

Achiziție 100% sigură!

Puteți înlocui sau returna produsul în termen de 14 zile!